Menu
Menu

ΆΡΘΡΑ

ETWINNING: «CRITICAL APPROACH TO SOCIAL MEDIA AND INFLUENCERS.»

         eTwinning 2021-2022

 

                                                                                   

Το Πανορμίτειο Γυμνάσιο και Λ.Τ 다운로드. Σύμης υλοποίησε το σχολικο έτος 2021-2022, για άλλη μια φορά, συνεργατικό έργο eΤwinning με τίτλο «A Critical Approach to Social Media and Influencers» kimchi tv. Σε αυτό το έργο συμμετείχαν 106 μαθητές, 14 εκπαιδευτικοι από 4 Ευρωπαϊκές χώρες.  Τα σχολεία που συνεργάστηκαν για την πραγματοποίηση του έργου μας είναι:

  • Πανορμίτειο Γυμνάσιο και Λ.Τ 최강바둑 다운로드. Σύμης
  • 3o Γενικό Λύκειο Αργυρούπολης
  • LICEUL TEHNOLOGIC «Grigore C 다운로드. Moisil» Buzau, Ρουμανία
  • IES Francisco Salzillo, Alcantarilla, Ισπανία
  • Jacobus Fruytier Scholengemeenschap, Apeldoorn, Ολλανδία

Το έργο μας υλοποιήθηκε στην Ευρωπαϊκη πλατφόρμα Twinspace και επικεντρώθηκε στη μέθοδο Peer-to-Peer learning με τη χρήση γνωστών και νέων τεχνολογιών 다운로드.

Οι μαθητές συνεργάστηκαν και αντάλλαξαν απόψεις σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες με στόχο την ανάπτυξη της κριτικής σκέψης τους σχετικά με τον κόσμο που περιλαμβάνει πλέον την ψηφιακή πραγματικότητα 커넥션 다운로드. Η διακίνηση πληροφοριών, ιδεών και τάσεων μέσω των influencers, νέων ειδώλων της εποχής μας, μονοπώλησε το ενδιαφέρον των μαθητών όχι μόνο για τους εγχώριους αλλά και για τους διεθνείς influencers windows 10 강제. Στο έργο οι μαθητές προβληματίστηκαν, ευαισθητοποιήθηκαν και αντιλήφθηκαν τις ψευδείς ειδήσεις και τα κίβδηλα πρότυπα αναζητώντας  παραδείγματα σε online άρθρα σχετικά με την εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία.

Το έργο ευνόησε τόσο τη βελτίωση των ψηφιακών δεξιοτήτων όσο και την ενίσχυση της Αγγλικής γλώσσας μέσω της επικοινωνίας και της συνεργασίας των μαθητών άλλων χωρών.

Στα παρακάτω λινκ μπορείτε να δείτε την δουλεία των μαθητών μας.

COLLABORATIVE CHRISTMAS STORY

PEER-TO-PEER LEARNING

FLIPPED CLASSROOM – HOMETOWNS, SCHOOLS AND EDUCATIONAL SYSTEMS