Menu
Menu

ΆΡΘΡΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε.

Την Παρασκευή 14 Μαΐου και ώρα 6:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή εκδήλωση από τους μαθητές και τις μαθήτριες του Πανορμιτείου Γυμνασίου και Λυκειακών Τάξεων Σύμης για τα 40 χρόνια από την ένταξη της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στα πλαίσια του προγράμματος : « Σχολεία –  Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» Στόχος της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη μέρους της συμβολής της Ε.Ε 다운로드. σε έργα πνοής για το ακριτικό νησί μας. Έργα που προάγουν την πολιτιστική αλλά και οικονομική ευημερία των κατοίκων και επισκεπτών του νησιού μας 다운로드.

Φιλοξενούμενος στην εκδήλωση είναι ο δήμαρχος Σύμης κος Παπακαλοδούκας Ελευθέριος, ο οποίος θα αναφερθεί εκτεταμένα στα έργα ΕΣΠΑ τα οποία έχουν ολοκληρωθεί στο νησί μας και σε αυτά που πρόκειται να υλοποιηθούν στο μέλλον 트루 이미지 2018 다운로드.

Στην εκδήλωση θα παραστούν εκ μέρους της Εφορίας Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου οι αρχαιολόγοι κυρίες Παπαβασιλείου Ελένη και Φαρμακίδου Ελένη , οι οποίες θα αναφερθούν στο χρονικό της ίδρυσης του Μουσείου, στην επανέκθεσή του, η οποία χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ  και στο εντυπωσιακό αποτέλεσμα της επανέκθεσης, για το οποίο υπήρξαν θετικά σχόλια από όλους τους αρμόδιους φορείς 다운로드.

Ευχαριστούμε πολύ τους φιλοξενούμενους ομιλητές για την παρουσία τους στην εκδήλωσή μας 왕은 사랑한다 다운로드.

Η Διευθύντρια

Φωτάρα Ευδοκία

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ                                                       ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

   

Evdokia Fotara is inviting you to a scheduled Zoom meeting.

Topic: Evdokia Fotara’s Personal Meeting Room

Join Zoom Meeting
https://us05web.zoom.us/j/9466697995?pwd=ZjBxZ2RnWlZFUUQzekR0aUsvSnBuZz09

Meeting ID: 946 669 7995
Passcode: XK2ENe