Menu
Menu

ΆΡΘΡΑ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από Τουριστικά Γραφεία για την οργάνωση πολυήμερης εκδρομής στη Θεσσαλονίκη στα πλαίσια βράβευσης

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από Τουριστικά Γραφεία για την οργάνωση πολυήμερης εκδρομής στη Θεσσαλονίκη για την απονομή βραβείων στα πλαίσια του 3ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού για τον Ποντιακό Ελληνισμό από το Πανορμίτειο Γυμνάσιο και Λ.Τ 다운로드. Σύμης.
ΣΧΕΤΙΚΑ: H υπ’ αριθμ. 33120/ΓΔ4/6.3.2017 Απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 681 τχ Β΄/ 6.3.2017, με θέμα «Εκδρομές – Εκπαιδευτικές επισκέψεις μαθητών και μαθητριών Δημόσιων και Ιδιωτικών σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εντός και εκτός της χώρας» 생일축하 mp3 다운로드.

Προκηρύσσουμε την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τα τουριστικά γραφεία για τη διοργάνωση της πολυήμερης εκδρομής του Πανορμιτείου Γυμνασίου και Λ.Τ 다운로드. Σύμης στη Θεσσαλονίκη που θα περιλαμβάνει μεταφορά και διαμονή.
Συγκεκριμένα:
• Αναχώρηση από Σύμη 6/11 και επιστροφή στη Σύμη στις 10/11 ή 11/11 ανάλογα με την ύπαρξη ακτοπλοϊκών δρομολογίων και χωρίς διανυκτέρευση στη Ρόδο 다운로드.
• Η ομάδα αποτελείται από 11 συνολικά άτομα (05 μαθήτριες/ 4 μαθητές και 2 συνοδούς καθηγητές) 문서를 무료로 다운로드.
Η προσφορά πρέπει να εξασφαλίζει τα παρακάτω:
• Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Σύμη-Ρόδο -Σύμη
• Αεροπορικά εισιτήρια Ρόδο-Θεσσαλονίκη-Ρόδο ή αεροπορικά Θεσσαλονίκη- Αθήνα και στη συνέχεια ακτοπλοϊκώς Πειραιά-Σύμη 다운로드.
• Μεταφορά από και προς το ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.
• Διαμονή σε ξενοδοχείο τουλάχιστον 3 ή 4 αστέρων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης axure 다운로드.
• Ρύθμιση της διαμονής μας στο ξενοδοχείο του τόπου προορισμού μας: τρίκλινα κ’ δίκλινα για τους μαθητές κατά προτίμηση στον ίδιο όροφο και μονόκλινα για τους συνοδούς Tesseract download.
• Πρωινό στο ξενοδοχείο.
• Επίσκεψη στην Παναγία Σουμελά, Βεργίνα και Λουτρά Πόζαρ 윤재성 영어 무료 다운로드. Οι επισκέψεις να πραγματοποιηθούν την ίδια μέρα (1 ημέρα την Πέμπτη 07/11/2019).
• Υποχρεωτική ασφάλιση Ευθύνης Διοργανωτή όπως ορίζει η κείμενη νομοθεσία καθώς και προαιρετική ασφάλιση σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας μαθητή ή συνοδού 리눅스 unzip.
• Την επιστροφή των χρημάτων σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί η εκδρομή λόγω ανωτέρας βίας (π.χ. απαγορευτικός απόπλους λόγω καιρικών συνθηκών, απεργία κ. ά).
• Το λεωφορείο θα πρέπει να είναι στη διάθεση των μαθητών για όλες τις συμφωνημένες μετακινήσεις και να διαθέτει όλες τις προβλεπόμενες από την κείμενη νομοθεσία προδιαγραφές (ελεγμένο από ΚΤΕΟ έγγραφα καταλληλότητας οχήματος επαγγελματική άδεια οδήγησης, ελαστικά σε καλή κατάσταση, κλιματιζόμενο κ.ά.)
• Για τις παραπάνω υπηρεσίες ζητείται η συνολική τιμή της εκδρομής (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), αλλά και επιβάρυνση ανά μαθητή.
• Επίσης επιθυμούμε Ασφάλεια Αστικής Επαγγελματικής Ευθύνης και Υπεύθυνη δήλωση.
Με την προσφορά θα κατατεθεί από το ταξιδιωτικό γραφείο απαραιτήτως και υπεύθυνη δήλωση ότι διαθέτει το ειδικό σήμα λειτουργίας , το οποίο πρέπει να βρίσκεται σε ισχύ.
Ο διαγωνισμός είναι μειοδοτικός , θα ληφθούν όμως υπόψη και ποιοτικά κριτήρια.
Για τις παραπάνω υπηρεσίες ζητείται η τελική τιμή (με ΦΠΑ) της εκδρομής, αλλά και η επιβάρυνση ανά μαθητή χωριστά, συμπεριλαμβανόμενων όλων των λοιπών χρεώσεων που μπορεί να προκύψουν.
Οι προσφορές θα πρέπει να σταλούν ηλεκτρονικά μέχρι την Δευτέρα 30-09-2019 και ώρα 11:00, στην ηλεκτρονική διεύθυνση : mail@gym-symis.dide.dod.sch.gr του Πανορμιτείου Γυμνασίου και Λ.Τ. Σύμης.
Οι προσφορές θα αξιολογηθούν ενώπιων επιτροπής που θα συσταθεί με πρόεδρο την διευθύντρια του σχολείου, δύο εκπαιδευτικούς, έναν εκπρόσωπο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και έναν εκπρόσωπο του δεκαπενταμελούς μαθητικού συμβουλίου, την Δευτέρα 30-09-2019 και ώρα 11:00.

Η Διευθύντρια
ΦΩΤΑΡΑ ΕΥΔΟΚΙΑ