Menu
Menu

ΆΡΘΡΑ

Αξιολόγηση προσφορών ταξιδιωτικών Γραφείων για την πραγματοποίηση της πολυήμερης εκδρομής στη Θεσσαλονίκη

ΠΡΑΞΗ 2η

ΘΕΜΑ: « Αξιολόγηση προσφορών ταξιδιωτικών Γραφείων για την πραγματοποίηση της πολυήμερης εκδρομής στη Θεσσαλονίκη»

Στη Σύμη, σήμερα 30/9/2019 και ώρα 11:00 στο Γραφείο της Διευθύντριας του Πανορμιτείου Γυμνασίου με Λ.Τ 다운로드. Σύμης συνεδρίασε η επιτροπή αξιολόγησης των προσφορών των ταξιδιωτικών γραφείων για την πραγματοποίηση της πολυήμερης εκδρομής στη Θεσσαλονίκη εννέα (9) μαθητών και δύο (2) συνοδών εκπαιδευτικών  προκειμένου να βραβευθούν στις 8/11/2019 για το έργο τους «Συνάντηση του Πόντου με το Ν.Α 유튜브 고화질 다운로드. Αιγαίο» το χρονικό διάστημα 6-10/11/2019 ή 6-11/11/2019 ανάλογα με την ύπαρξη ακτοπλοϊκών δρομολογίων, όπως αυτή συστάθηκε με την υπ΄αριθμ 다운로드. 1/23.9.19 Πράξη της Δ/ντριας.

Υποβλήθηκαν οι ακόλουθες προσφορές από αντίστοιχα ταξιδιωτικά γραφεία 견학보고서 양식.

  1. Connection travel με έδρα τη Θεσσαλονίκη με εναλλακτικές προτάσεις ανάλογα με το ξενοδοχείο και την προσφερόμενη ημιαδιατροφή με χαμηλότερη προσφορά 329€/μαθητή συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 다운로드.
  2. Symi Tours με έδρα τη Σύμη με 2 εναλλακτικές προσφορές ανάλογα το ξενοδοχείο και με χαμηλότερη προσφορά 353,76€/μαθητή συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 다운로드.
  3. Κ.&Β Travel με έδρα Αφάντου, Ρόδος με εναλλακτικές προτάσεις ανάλογα με το ξενοδοχείο και με χαμηλότερη προσφορά 448€/μαθητή συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 귀여운 배경 화면.

Η επιτροπή, αφού εξέτασε τις προσφορές που υποβλήθηκαν, προέβη σε οικονομική-ποιοτική σύγκριση και αποφάσισε ομόφωνα να αναθέσει την εκδρομή των μαθητών στο πρακτορείο Symi Tours με έδρα τη Σύμη 넷봇어택.

 

Η Δ/ντρια                                                             Τα μέλη

Φωτάρα Ευδοκία                                              Τσαβαρή Άννα Υποδιευθύντρια

Δεσινιώτη Ευτυχία Εκπαιδευτικός – Συνοδός

Σκέρου Ρέιτσελ-Εκπρόσωπος Συλλόγου Γονέων κ’ Κηδεμόνων

Καψής Φιλήμων Εκπρόσωπος 15μελούς

Νικολέτου Σεβαστιανή Εκπρόσωπος της τάξης